Спортист (Своге) на треньора Георги Чиликов записа драматичен, но сладък

...
 Спортист (Своге) на треньора Георги Чиликов записа драматичен, но сладък
Коментари Харесай

Своге с драматичен обрат в Горна Оряховица

 Спортист (Своге) на треньора Георги Чиликов записа трагичен, само че сладостен триумф в предварителния кръг за Купата на България след 2:1 като посетител на Локомотив (Горна Оряховица) с 2:1. Двубоят започва чудесно за носителя на Купата на Аматьорската лига, след като Янислав Цачев вкара ранен гол за " железничарите " с глава още в 11-ата минута. 

" Шоколадите " дадоха отговор посредством Радослав Живков. В 22-ата минута нападателят се възползва от недоразумение в отбраната и съумя да открадне топката, след което да изравни. До почивката футболистите на Георги Чиликов пропиляха две чисти голови положения. Първо Калоян Йосифов пропусна от няколко метра, а в добавеното време Осман Дембеле стреля в краката на вратаря.

В 60-ата минута в игра се появиха Мартин Кръстев и Йоан Маринов, с което офанзивата на „ шоколадите “ се раздвижи. Домакините имаха късмет да поведат, откакто уцелиха гредата след центриране от фаул и удар с глава. Три минути преди края резервата Мартин Кръстев направи пробив и подаде към Антон Иванов, който от няколко метра бе непогрешим и прати Спортист в идната фаза.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР